Zabíjačka na DLOUHÉM !

20.02.2009 14:00

Ano je to tu. Razítko mne požádal jeho jménem Vás všechny pozvat na obávanou a FŠEMY hoj

ně navštěvovanou zabíjačku. O co jde, co se tam bude dít, kolik to stojí, kde se bude spát, co se bude mít, kdo bude hrát atd.... Myslím, že každý ví a kd

o neví razítko mu poví :-) ...

Takže v novém termínu v únoru 20tého v pátek co nejdříve ... případně později, ale už nebude ovár atd... na Dlohém !!!

Aktualizace: Razítkův mail + diskuze níže

" Tak jak již avizoval Fantomas (www.fantomasovo.cz ), měla by se konat zabijačka na Dlouhém (21.2.2009). Jestli se bude konat, záleží i na tom, kolik Vás bude chtít přijet. Protože se poslední roky nikdy nesešel dostatečný počet lidí, tak abych nemusel něco doplácet, tak by to mělo být v komornější podobě. Zavře se hospoda a bude jen pro nás. To znamená, že nebude otevřený a vytopený sál, v kterém tančí jen FantomasJ Rozdíl bude i v tom, že se zabije prase a maso, které zbude po vytvoření všech laskomin (jitrnice, ovar, tlačenka, prdelačka a gulášek) bude rozdělen do balíčků jako výslužka. Celková cena se rozpočítá mezi účastníky. Zabíjet se bude v pátek, první jedlé věci budou v sobotu ráno (ovárek, teplé jitrnice). Jinak pak odpoledne hospoda, předtím pěší výlet na Kozákov. Ubytování je zase domluveno v Alenčině chaloupce, ale jen ze soboty na neděli, protože tam má někoho do soboty cca 11 hodin.

Tudíž potřebuji vědět, kdo by chtěl přijet v pátek (kvůli ubytování), kdo přijede v sobotu ráno (aby minimálně stihl výlet na Kozákov) a kdo přijede až odpoledne (nejpozději v 16 hod, ať se ještě „potkáme“).Toto zásadní sdělení očekávám do čtvrtečního poledne. Výsledek ankety rozhodne.

 Zdar R."

Tak se vyjadřujte - já bych šel tj. Fantomas se hlááásíí !

 

Zpět

Diskusní téma: Zabíjačka na DLOUHÉM !

Datum
Vložil
Titulek

Sál

Není problém ten sál otevřít. Je to ale o zaplacení elektriky (stokoruny), topení (cca 2000Kč) a symbolického nájmu pro Sokol (500 Kč).

Datum
Vložil
Titulek

Re: Sál

Topení nepotřebuju ;-) to nalejvaj vedle .. a ten nájem dodám v MEDu .. ještě to promyslím ... každopádně je to dobrá informace ... dík ;-) ...

Datum
Vložil
Titulek

Se hlásí + připomínka

Já se hlásím a patrně + Petra s tím, že mne mrzí zavřený sál ;-( ... ale co nadělám ... však já to doženu jinde ... asi ;-o !

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist