VZ, voda, narozky + fčelí Vydra!

25.05.2009 23:54

Fantomas zdraví své příznivce !

Pokud tedy koukáte sem zdá se, že stále ještě nejsem "sám" :-) ... Mám toho na srdci tentokráte hned malinko víc:    

Začnu tedy hned nečím jednoduším, ale ne nijak nedůležitým. S týdenním spožděním jsem uzavřel přihlášky na VODU 2009. Mrkněte se tam je tam přehledná tabulka přihlášených + krátké nové info. Pokud jsem na někoho zapoměl nebo něco popletl rychle reklamujte na můj mail či telefon ...

   

Dál tu máme tento čtvrtek další Vagón, kam se rád půjdu opět vyřádit a kdo chce zajít na kravál a pogo spolu se mnou budu jedině rád, kdy a kde ... v kalendáři.

 

    V poslední době zanedbávám web neb se více věnuji zahradě a fčelám a tak je tam opravdu vcelku příjemně uklizeno a tak vůbec se mi tam líbí. Ze svého okolí jsem zaslechl něco ohledně případných Fantomas days aneb mých narozenin ve stylu mých 35cetin. Což byla velmi podařená akce a tak se ptám. Co takhle zajet k Fantomasovi v pátek a zůstat tam do neděle ? O ubytování, zábavu, stravování by bylo postaráno. 3tího má Razítko zabíjačku takže tento termín není asi úplně fajn. Napadají mne termíny jako 19-21. červen, lépěji 26-28.červen či až 10-12.července ... Co Vy na to - zkuste reagovat v anketě vpravo ? Dalo by se tam případně probrat co na vodě atd.. Ještě Vás popoženu osobně a telefonicky a uvidíme. Nebude to sice asi tak velkolepé jako na kulatinách, ale i tak se něco najde ... zajímavého neb Fantomas je jenom JEDEN, Moniko !

     A poslední dvě fčelí informace (šťouralům k vysvětlení pravopisu .. prostě se teď tak cítěj takový na F a s měkým I)...

a) o víkednu probíhá na Fanotmasově sídle druhá fáze vytáčení medu aneb VŠUDE SAMÝ SÁDLO ! ... A tak kdyby jste se někdo nudil, může se přijet namlsat a přitom malinko pomoci. Je toho sice letos méně, ale i tak je to docela dřina .. plán cca 200kg medu .. odměna 1% stočeného medu zdrarma ;-) .. dále je k dispozici pivo Plzeň 12 a Svijanský máz 11 . Akce se koná cca v pátek 29.6. odpoledne a v sobotu 30.6. celý den. Neděle jako rezervní ... měl by být spíše dětský den ! POZOR pokud bude pod 15 stupňů celá akce se odkládá neb med neteče ;-) ...

b) Kulísek (čerti ve stodole) mne prásknul jedné sympatické paní scénaristce, jakožto nejmladšího činného včelaře v čechách (mám dojem, že letos samostatně včelařím 12tým rokem). A ta nelenila a poslala na mne Vydru spolu se štábem televizním a natočili si mne do pořadu "Mezi námi zvířaty" a tak se stalo, že 6.6.2009 v 14.05 budu spolu s Vaškem Vydrou zlehčovat původně vážný pořad pro širokou veřejnost. Je to jen na 5minut a pak to zůstane na netu, takže žádný stres ... a kdo u mne ještě nebyl u fčel tak takhle se tam dostane aniž by se pohnul z místa ... !

Fantomas Vám děkuje za pozornost a brzo naviděnou ... !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist