Voda 2012 - Sázava jako HROn !

15.07.2012 12:00

Rok se s rokem sešel a máme tu tradiční prázdninovou vodu. Letos se na základě podnětů od mnohých Vás, kteří požadovali slovenský Hron, vypravíme na dědovu Sázavu. Termín je tedy dán 15.-18,19,20.7.2012 prostě třetí týden v červenci !

První přesnější informace:

Pevný termín : neděle 15.července - pátek 20.července -> proč až neděle (protože v sobotu si v klidu zabalím jindy se mi buď nechce nebo nemám čas), proč až do pátku (protože můžete zmizet klidně drív stačí říct a lodě se vrátí nebo se přeskupí posádky), proč neplujeme o víkendu (protože v prac. dny tam bude míň lidí a jsou levnější lodě) .. další otázky k tomuto bodu jsou nepřípustné !

Začátek:  klasika tj. loděnice a pak řeka ... neděle 15.července mezi 12-13:00 (přesný čas bude upřesněn) v loděnici v Bráníku

naložíme a vybereme bagáž. Tentokráte i vozík s šesti vydrama neb se hodí a Sázava je blízko a na Hron je třeba natrénovat :-)...

Trasa: poplujeme podle počasí 4-5dní .. předpoklad začátku je v Kácově pod mostem a konec asi Týnec nebo Pikovice -> dle stavu vody a posádek. Kempů a jezů je na trase přehršle tak psát itinerář zatím nebudu to se vyvyne časem ... samo ...

Lodě: bereme půlku z půjčovny zbytek na vozíku vydry přímo z Bráníka neb Sázava je blízko ... říkal Jirka ;-) .. vozík z loděnice bere max. 6x vydru

Termín příhlášek: lodě objednány a již 2x měněny  ->  Přijímám dopisy, telegramy, emaily, telefony a příspěvky dole do fóra (Telepatické Zprávy neberu !).

Zde je stav přihlášených posádek, který stále dle přihlášek a odhlášek průběžně aktualizuji ! .. zatím to nechávám jako dřív tj. SAMBA trojloď kompatible .. !!! Kdo je tučně tedy bold je již přihlášen !

 

Č. Loď Kapitán Háček Posádka
1 Artaban Fantomas Petra Péťa    
2 Lodivod 1 Jirka Týnka      
3 Lodivod 2 Máťa Dita      
4 Razítko Razítko Ivana Mates Julča  
5 Buráci    Burák Markéta Kačka ?  
6 Small Small Mercy Áňa Alenka  
7 Turbo Turbo Helena Bára    
8 Luboš Luboš Vašík      
9 VZ Punkčenlama Kristián      
10 Kodrikovi Pepa Deniska      
11 Bláhovi I. Vojta Monika      
12 Bláhovi II. Radek Bára      
13 Kvakáčkovi Lulu Pája Alík    
14 Gamsa Gamsa Božolé      
15 Děda Děda Eliška      

Záložní posádka: Martin Dont + dítě :-) .. ale to není nikterak jisté prostě vydra navíc.

Celkem tedy 15 lodí -> ?3x velká (Samba 5,2), ? 3x střední (Samba 4,5) s přídavnou lavičkou a 9x menší (Vydra).

Sázava je prý velmi fajná řeka .. viz. níže v diskuzním fóru .. já si dovolím přidat pár aktuálních obrázků z řeky:

 

Zpět

Diskusní téma: Voda 2012 - Sázava jako HROn !

Datum
Vložil
Titulek

není to moc?

Děkujeme, že ses nás s tím Hronem proti dědovi zastal. Takže ne, že příští rok uvidíme dědu opět na vodě, když letos kvůli němu jedem 6 dní!!! suchou Sázavu.
Není to trochu moc? To budou muset začít chlastat i naše děti, aby to tak dlouho vydržely.

Datum
Vložil
Titulek

Re: není to moc?

Prťka klídek ... já ten termín beru jak diskuzi a ten začátek je dán dnem, kdy budete mít čas vy resp. kdy se Jirka vrátí s postiženýho tábora .. takže se oprvdu může jet i v sobotu ... a být tam jen 3 dny .. čekám, že se začne diskutovat . Ty jsi přispěla, bylo by asi lepší, kdyby přispěl i Jirka ;-) ..F.

<< 1 | 2

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist