VI.Pogochod - Zvičina -> Kozákov

03.07.2013 20:00

Hola,

je tu další POGOCHOD -> tentokráte půjdeme ze Zvičiny na západ, jako obvykle na Kozákov. Termín je pevně dán jen bazíruji na trasou neb se to odvíjí dle počtu přihlášených. Můžeme začít ve Dvoře Králové v nějaké ubytovně přespat a pak někde u Nové Paky.Přímá cesta z vrcholu na vrchol je celkem 40km tzn.  s nějakými zachůzkami to bude cca 2x 25km = 2dny.

  • Termín startu: středa 3.7.2013 večer někde přespíme a ráno ve čtvrtek 4.7.2013 vyrazíme  
  • Termín cíle: v pátek 5.7.2013 večer dorazíme  na Kozákov a do Dlouhého, kde v sobotu 6.7.2013 proběhne oslava smrti prasete Artura nebo něco podobného
  • Trasa: Zvičina (Dvůr Králové) přes Pecku, Novou a Strarou Paku, Tábor, Lomnici nad Popelkou až na Kozákov (Dlouhý, Železný Brod)
  • Požadavky: dobrá nálada, pozitivní vztah k punku a Visacímu Zámku, něco kapesného a pití s sebou. spacák. karimatka atd...  jako minulé roky (najděte si nahoře v hledání, zadejte kouzelné slovo POGOCHOD)

Abych mohl začít shánět ubytování prosím všechny kdo z jistotou půjdou, aby se co nejrychleji hlásili u mne - mail + telefon každý zná nebo dole spešl formulářem. Termín do 3.6.2013 ! Po té vykouzlim další instrukce a seznam zúčastněných.

Podrobnosti k zájezdu ke stažení    v  PDF zde     !

Účastníci jistí: Fantomas, Razítko, PunkČenlama, Franta Delfín ...

Zpět

Přihláška - POGOCHOD VI.

Vyplňte prosím níže uvedené údaje:

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist