Podzimní BLOG a aktualizace akcí...

24.09.2009 18:58

Tak a je podzim a  letošní podzimní kalendář se opravdu rozjel, jak ... přečtěte si v BLOGu ... ani jedna Ebriyeta, ani jedna CelaPředběžnéhoZadržení ... nic ... jen samé příjemné zážitky! Nevěříte ... že jste tam nebyli, hmm .. no a ? A to bych nebyl Fantomas, abych nevytrval a neprudil dál !

POZOR ! Máme před sebou příští perný týden ...

ÚT 29.9.2009 - Už jsme doma/FPB & Zuby Nehty

ČT 1.10.2009 - HUDBA PRAHA - U vystřelenýho voka

tak já zítra kupuji lístky na FPBéčka .. kdo chce taky ať dá vědět ... Já vím jen o Nazghulovi.

a nakonec o víkendu Slavnosti padajícího listí na které nepřijede TURBO jak původně myslel, ale protože je stále v mimoprostoru je zas někde jinde ... je to ovšem místo něj náhrada - ŘÍHOVI! Bližší info bude následovat Jíťa fšem zůčastněným pošle mail.

Jó a ještě je tu jedna novinka RADCE a OLDOVI se narodil syn Tomáš ! Prvorozený a ten se musí pořádně zapít a tak se taky stalo, strávil jsem příjemné úterý s Oldou ... Jamesona byli litry a to ráno bylo krušnější než obvyjkle, ale mimouš se má dobře a to je důležitější ! Hodně zdarví a štěstí atd... přeji !

Olda skutečně trpěl, ale musím říct, že jeho regenerační schopnosti jsou vskutku obdivuhodné, nejen, že se vzpamatoval ještě během dopoledne, ale ještě byl se mnou běhat !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist