Lužnice 2011 - "další pokus"

17.07.2011 12:00

Lužnice aneb tři řeky jednou plavbou napotřetí !  17.– 21.července 2011

Ahóóóóooooj! 

  další voda je TU ... tentokráte se pokusíme napoTŘETÍ (modří už vědí) zdolat Lužnici.

Dali jsme dohromady s ŘíhoFcama a RazítkFcama termín a tak jsem Fše zkopíroval z loňského itineráře a pouze upravil datum. Lodě právě objednávám (15.5.)!

Lužnice, jak už název napovídá jedná se o řeku tekoucí mezi lužními lesy, tzn. všude kolem bude bujná příroda, řeka se bude kroutit a zatáčet, bude úzká a tak prověří i naše vodácké schopnosti. Bohužel má také jedno malé ALE .. a to je kolem ní nadbytek komárů a tak doporučuji dopředu vybavit se protihmyzovou výbavou (repelenty...). Zajímavostí letošní výpravy bude sjetí ne jen jedné řeky, ale hned třech (Lužnice, Nové Řeky a Nežárky).

Tentokráte bude více soutěží, na rozdíl od minulého roku budou soutěže dopředu dané a nenecháme nic náhodě . Každá posádka bude vždy při ranním nástupu v 9.00 vyhodnocena podle toho jak se bude chovat přes minulý den (úklid lodi, soutěže, znalosti …) a na konci Vás čekají diplóooomy ! jo a nebojte každý si odbude službu jako loni .. ;-) ... více se dozvíte v neděli u opékání zvířete v Suchdole !

Stav vody můžete sledovat tady : https://hydro.chmi.cz/hpps/hpps_prfdyn.php?seq=307124 zatím je to víc jak v pohodě .. až je té vody nějak moc ;-)... viď Smalle ...

 

a) Termín : neděle 17.července až čtvrtek 21.července 2011

b) Sraz: loděnice v Modřanech jako obvykle v neděli 9.8. v 11.00 ! jako obvykle a po té přesun do vyzkoušeného Pensionu Jezárko (zde podrobný popis místa) v Suchdole, kde bude provedeno zabivakování, vzájemné seznámení posádek a po té opekání a žraní mrtvého zvířete mňam ... první plavba tedy až v pondělí 18.července

c) Stručný itinerář - po dnech

pondělí - Suchdol - Majdalena -> 11,4km
úterý-
 Majdalena - Mláka (případně Jemčina) -> 14km (20km)
středa - Mláka(nebo Jemčina) - Jemčina (případně Hamr) -> 6km (19,8km z Mláky na Hamr, 13,8km z Jemčiny na Hamr)
čtvrtek - Jemčina (nebo Hamr) - Hamr(případně Veselí n.L.) -> 13,8km (9km z Hamru do Veselí, 22,8km z Jemčiny do Veselí)

d) Cíl: Veselí nad Lužnicí - asi čtvrtek 21.července 2010, odjezd domů, kdo chce ještě večer případně ráno !

-------------------------------------------

Zde je stav přihlášených posádek z loňska, který budu dle přihlášek a odhlášek průběžně aktualizovat

Č. Loď Kapitán Háček Posádka
1 Artaban Fantomas Petra Péťa    
2 Lodivod 1 Jirka Týnka      
3 Lodivod 2 Máťa Dita      
4 Razítko Razítko Ivana Mates Julča  
5 Záškodný Lukáš Lucie Nikolka Kuba  
6 Small Small Mercy Áňa Alenka  
7 Turbo Turbo Helena Bára    
8 Luboš Luboš Magda Vašík    
9 VZ Punkčenlama Hrošík      
10 Kodrikovi Pepa Deniska      
11 Bláhovi I. Vojta Monika      
12 Bláhovi I. Radek Bára      
13 Gamsa Gamsa Božolé      
14 Děda Děda        

Celkem tedy 14 lodí -> 2x velká (Samba 5,2), 4x střední (Samba 4,5) s přídavnou lavičkou a 8x menší (Vydra). Snad jen dodám, že Michal bude přítomen na první den, aby netrhal partu. Pak zmizí má nějaké neodkladné rodinné povinnosti ;-) .

Počasí

nění rozhodující, ale prozatím to vypadá následovně (případně můžete dát na modlení a třeba bude líp):

Předpověď počasí Předpověď počasí Předpověď počasí Předpověď počasí Předpověď počasí Předpověď počasí Předpověď počasí Předpověď počasí

Pro aktivisty přidávám podrobný popis řeky a kilometráž ke studiu ...

Nápověda: jméno i heslo je psáno malejma písmenama a jméno je označení vítěze jedné slavné soutěže konané vždy na podzim kousek od Krumlova na dvě písmena a heslo je název lahve, kterou obdrží vítěz jako cenu a musí ho vybublat !)



 

Tak začněte hledat pruhovaná trika, námořnické čepice a měšce na EURA ... a doražte v neděli Fčas !

 To je zatím Fšechno

                             FANTOMAS !

Zpět

Diskusní téma: Lužnice 2011 - "další pokus"

Datum
Vložil
Titulek

pruda?!?

Ahoj Fanto, byla by velká pruda, chtít teď, když už jsi to objednal, po tobě místo jedné maxiSamby dvě normální lodě? On se nám Matěj teď o víkendu asi naučil kormidlovat, tak proč mu to neumožnit, že?

Datum
Vložil
Titulek

Re: pruda?!?

Máš ho TAM !

Datum
Vložil
Titulek

Voda

Ahooooj, se mnou můžete počítat, ale nevím co moje posádka. Proto mi raději napiš menší Sambu. Abych zase netáhl veleloď a jel na ní sám jako předloni.

Datum
Vložil
Titulek

Březen už je za námi....

Tak jak je to s konečným počtem lodí? Tohle je aktuální seznam?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Březen už je za námi....

Nestarej se .. ty jsi se prihlasil s velkolodi co ostatni uvidime .. az ve finale napisi vysledek .. nebo, ze by jsi si svou ucast podminoval ucasti ci neucasti nekoho jineho ? ... tomu se mi nechce verit !

Datum
Vložil
Titulek

Lužnice 2011

Ahoj piráti a bukanýři,
vážně uvažuju, že bych na tu vodu zkusil jet s vámi. Zkusím doma přemluvit nějaké hroší plavčíky - motory, kteří by jeli se mnou. Ten čtvrtek 21.7. hrajeme na 90 % ve vagónu, to bych se musel vrátit. Kdyby se jelo už v sobotu, tak by se to dalo stihnout, což?


Datum
Vložil
Titulek

Re: Lužnice 2011

Bude nám velkou ctí a čtvrteční vagou by jsi stihl i s tím plánovanýcm pondělkem neb přistání bude někdy lehce odpo a na Úvaly je to kousek .. ;-) .. o lodě a zbylej materiál .. se postráme ..
F.

Datum
Vložil
Titulek

víkend

Ahoj, co takhle využít pro vodu i víkend a místo PO-ČT udělat třeba SO-ÚT. Pro mě je uthnout každý pracovní den celkem problém, natož 4 v kuse.
Lukáš

Datum
Vložil
Titulek

Re: víkend

Zkus zaklepat u souseda a přesvědčit ho o té sobotě ;-))) ... není to PO-ČT, ale NE-PA a mělo to být PO-SO .. o ten to Razítko posunul až na naléhání....
Zbytek by asi dříF moCH, ale ....

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: víkend

jo, jo, už jsem s Tomem mluvil...

1 | 2 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist