GARÁŽ x PUNK FLOID X ABRAXAS

20.01.2010 19:30

Rychlo akce na středu 20.1.2010 aneb už jsem dlouho nikde nebyl tak proč nevyrazit hned na tři akce najedou .. !

A nebo taky jen na jednu ... tak kdo ? Dávám hlasovat :

a) Tony Ducháček - Garáž ve Vagónu od cca 21.00
co takhle ponořit se do temných Tonyho textů a zamyslet se sami nad sebou .. podobně jako Psí Vojáky dávám si tenhle koncert tak maximálně 2x za rok a beru to jako terapii ..

b) Punk Floid na Sedmičce od 21.00
.. že Vám to nic neříká .. no tak nic .. Ale kdyby snad tak by to za úvahu stálo ... ne ? Spolu s Punk Floidy tam zahrajou i Třetí stupeň tortury a na jejich stránkách je napsáno, že:
"No a ve středu už si dáme konzík zase v Praze, přičemž nás pozval můj mladý starý známý - Róbrt alias Floutek ze skupiny Punk Floid. Jelikož asi před dvěma rokama to byla moje nejoblíbenější kapela, tak by to moh bejt něco jako splněnej sen, ale tuhle melancholickou strunu tady rozhodně rozeznívat nebudu a raději se zaměřím na ty podstatný věci.
Jedna z těch podstatnejch věcí je, že bohužel zatím nevíme, jestli budeme hrát první nebo druhý, každopádně pokud první, tak bychom měli začít v půl osmý, jestli jako druhý, tak v půl devátý.. Punk Floidi budou coby hlavní hvězda nakonec.. Kromě nás a PF zahraje ještě další zabřežská kapela Trubadoors (bandzone.cz/trubadoors). O tom, kdo večírek zahájí, se zřejmě rozhodne až na místě (nejspíš losem - kámen, nůžky, papír ;-) )
Vstupný je za kill-tscho, což není kór nic moc, tak doražte v hojném počtu, Floutek a spol. nám přislíbili zapůjčit aparát, takže bychom zase jednou měli bejt slyšet a jelikož je na Sedmičce skvělej zvuk (nejlepší co znám), tak si ten náš šraml pravděpodobně nahrajem.. Snad se nám do středy naše Ilča uzdraví, abychom „se nahráli" v kompletní sestavě. Nic dalšího mě nějak nenapadá, doražte včas, od půl osmý by se fakt mělo začít hrát, konec produkce musí bejt už v deset hodin!!! (noční klid, vole). Takže na viděnou na Sedmičce, za TST zdraví Destroy 8-)"

c) ABRAXAS v Lucerna Music Baru od 21.00
naposled jsem Imricha, Jandu a spol slyšel někde na BeatFestu a šlo jim to moc pěkně .. a tak co nezajít za 160,- a zavzpomínat na Karla co drogy nebere,  Box, KingKonga, Zoo či Nekonečný Boogie ??? ... já bych do toho klidně šel .. !

TÁÁÁÁK .. To jsem zvědavej jestli se někdo na tak rychlou akci ozve a jestli si tohle vůbec někdo přečtě :-))) .. škoda, že koruna nemá tři strany to bych si hodil a věděl kam jít takhle to budu mít těžší ..

Tak ZATÍM a zejtra večer naviděnou ..

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist