FLOGGING MOLLY - Roxy

10.06.2009 20:00

Tak mi NAZGHUL prásknul, že :

Řízné folk-skate-punkové písně irsko-americké kapely Flogging Molly rozparádí 10. června 2009 diváky v pražském klubu Roxy. A tak mám dojem, že bych měl být u toho ... No a kdo chce ať taky přijde ... Lístků mám dojem bude dost.  Teď cca 20 hodin předem jich je ještě 300 ... ale loni vyprodali Futurum ...tak pozór, kdo chce jít a chce mít jistotu tak ať dá vědět cca do 11-ti lístek mu seženu. Jo a je pěkně mastnej, ale co dnes je levné .. že 490,- Kč .. au au ... 

Že nevíte co to je a že Vás punk nezajímá .. no tohle je právě něco naprosto jinak .. je to Punk, ale folkovej .. jak je to možný .. no zkuste vyrazit a uvidíte nevídané. Dle recenzí a lidí co tam už byli je to prý prostě SUPER co se musí vidět .. no tak já jdu ! Jak ofce ... NE ! Prostě protože jsem zvědavej !

No a potom dle situace asi vyrazím k mrtvýmu ptáku, kde bude vrcholit akce Kožovy koule ... No to mne tak napadá, že je to docela zajímavý slovní spojení .. mrtvej pták, Kožovi koule ... no nechám bejt zní to spíš dost odporně ... než zajímavě !

PUNK NOT HONEY !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist