F.P.B. to začalo a Potalou to skončilo ... (díl 3.)

29.12.2008 23:57

No a co bylo dál? Dál přišla středa a někteří vybraní (Michal, Dita, Razítko ... ) táhli na Tři sestry do Tesla arény a jiní (Já + Nazghul) jsme šli na další z mnoha Vagónů.

Přiznám, že jsem tam šel víceméně unaven a tak nějak jsem si říkal mám-li vůbec, ale slíbil jsem  Hrochovi, Sweetovi a Savcovi fantomasovo vydání O.Z.W. - KOBOX, který jsem měl vyroben a tak jsem přeci jen vyrazil. Ale kupodivu se to celé nějak začalo zlepšovat, Savec se přenáramně rozpovídal o O.Z.W. a i Štětináč se usmíval a měl chuť do řeči s Hrochem jsme domluvili na příští týden schůzku ohledně koncertu pro Tibet  a pak začal koncert. Lidí byla ale opravdu síla dokonce i na šatnu se stála fronta a to jsem neudejchal a bundu hodil za bedny na pódium. Fronta na pívo no to nemá cenu ani psát, prostě došlo k nejhoršímu a ze zoufalství a zcela vypražen přetlačeným kotlem jsem vyrazil po pankersku do KFC, kde jsem zakoupil Plzeňské plechové ve větším množství a díky dlouhé známosti s místním vyhazovačem i úspěšně propašoval až do kotle ... Koncert letěl vpřed, Hony dal dokonce nejen Noc ve Franfurktu, ale také předlouhý Kulaťák a tak jsem si nakonec vítězně při Desperátovi mohl plechovky vod piva za sebe házet ...

Koncert skončil a začala afterparty, kde jsem bohužel zjistil, že místní DJ z punku má tak akorát SexPistols a tím to končí .. Neměl ani Ramones či DK atd... hrůůůza VAGÓNE VAGÓNE !!!

No a pak hupky dupky do hajan ... Brou ...  jo a ještě si můžete dát ten předlouhej KULAŤÁK (hlavně neztratit dveřníka ... :-) ... ) !

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist