F.P.B. to začalo a Potalou to skončilo ... (díl 2.)

01.12.2008 01:45

The Casualties - Futurum - Neděle
    Jak jsem již předeslal, byl tohle víceméně hec. Jestli od Placáka či od Koža ? Nevím, ale někdo se na IPijádě nechal slyšet, že to chce něco fakt od podlahy, pořádný PUNK a tak po nabídce od Nazghula "pojď na Casualties je to pořádnej nářez" jsem nejprve prolez net natahal něco hudby a videií a DVD The Casualties - Can't stop mne dostala a definitivně jsem se rozhodl na tohle jít !

    Lístky  jsem opět koupil dopředu a kupodivu se i přihlásili další ... a to Kožík, Kožo a samozřejmně Placák, který to celé nějak vyprovokoval ... V Neděli večer razím z Fantomasova rovnou do Prahy cca v 17náct, volám Placáka ať se v Úvalech připraví a ... píp Placák se nám nejak zasekl v Brně a proto je ještě v Plzni a tak na koncert nestihne přijet .. no co naplat ... volám Koža a ten se zdá je ready, ještě, ale musí přiříznout dvéře .. tak razím přííímo do Bohnic ... cca v 18 jsem v MŠ Glowackého ... Kožobyt ... všude samé děti či části dětí ... mezitím někde Vanda a Kožo, který se "chlubí" jak krásně uřízl dveře a tak,  že může jít (to že jsou kratší cca o 10cm je fuk, hlavně, že jdou zavřít) ... Ještě čekáme na pizzu pro děti a po menším  vystoupení na téma jak znasilnit Fantomase , které se samozřejmně nezdařilo. Konečně padáme směr Harfa a pak do Futura. Po cestě nabíráme Kožíka, kterého Kožo cvičně mystifiuje adiktuje mu falešné číslo na Placáka, kterému se chce omluvit za extenpóre z  IPijády a tak se Kožík omluví pro jistotu Markovi .... ale to je vcelku klasika .. Kožo a jeho mučení druhých...

    Konečně jsme  ve Futuru, na prvn pohled půjde o poněkud jinou zábavu, všude kolem samá "zfanatizovaná" mládež, ale e to změna, Futurum se příjemně zaplňuje,  zabíráme místo po pravé straně vedle druhého sloupu, aby bylo kam odkládat kelímky ... Nejprve předkapela Sick on The Bus (UK). Speed Punk tak se tento styl  jmenuje, zpívající kytarista má tak rychlou ruku, že se jen míhá po strunách jako by byla rozmazaná. Opravdový nejrychlejší Punk co jsem kdy slyšel ... zvuk obstojný, je rozumět i textům, které jsou pro mne cizí ... no budu muset rozšířit své obzory a doplnit MP3 archív ... zajímavá hudba . Na to , že je to předkapela jsem překvapen. Kotel pomalu vře a narozdíl od VZ či jiných akcí ve Futuru se vlní všichni a kotel není nikterak ohraničen. Minipřestávka a nastupuje hvězda večera "The Casualties" ! Těšil jsem se na pořádná číra, ale hlavní zpěvák přichází tak nějak přímo z vany a vlasy má zplihlé ... ale ostatní jsou ready ! Nastává rachot a POGO pořádné síly !  Podléhám davu a jdu se na chvilku vybláznit do kotle, je to fakt maso, hudba je řízná, rychlá i když pro mne víceméně nová a neznámá ... znám sice pár songů, ale v tom rachotu skoro nic nerozeznám. Kvalita zvuku narozdíl od předkapely poněkud upadla .. prostě rachot .. mládež je ale poněkud nad mé síly a tak z kotle vyplouvám, pozoruji nezničitelného Nazghula s partičkou parkrát se ještě vracím ... a koncert končí ... A teď to přijde , poslední píseň a jako když někdo vydá povel VEN! Všichni se snad za ruce berou a spořádaně vyproudí po schodišti ven a my jsme ve Futuru sami ? To jsem nečekal, prostě všichni na povel zmizeli ? Divné ... dáváme poslední pivo a tak jak jsme dohodli bez panáků všichni 3 mizíme společně taxíkem do hajan ... (jistě, že jsme dali ještě Gyros na Národní, ale Myslíkovu jsme obešli Reslovkou ... pro jistotu). 

PRIMA KONCERT !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist