Džbán, Italové a zase plot

29.05.2008 22:14

Uff .. je to dřina, ale já sem zas něco napíšu ... Proč ? Kdo ví... Každopádně mne to zatím baví, i když se perioda aktualizací poněkud prodlužuje..

a) Džbán aneb bahení lázně

V pátek jsem to vysloveně prokoučoval, přišel pozdě, ale Turbo mne zachránil a stihl jsem ZónuA a byl i "útok ... na špicu hitparády" .. tentokráte i s bahenním doplňkem v podobě úplně zabahněného travního parketu, kde se docela klouzalo a někteří odvážní i polehávali a měnili barvu. Horkýže slýže měli zpoždění a tak nečekaně nastoupili Visáči mimo pořadí a my s Turbem nestihli začátek, ale nakone to byl super zážitek. Hroch byl na "služebce" a tak to Mike Pixííís celé osóloval na novejch strunách. Opravdu nové pojetí Visacího Zámku ... téměř pamětní koncert ... Pak se objevil i Small a bylo veseleji ... Na závěr pátku jsme se zasekli v tramvajovo-pankovo-bahním trafic jamu, který po hodině čekání nevyřešila ani policie, ale čas ;-( ... a zkončili v hospůdce pod letnou s místní omladinou ... pak pěškobus a ráno .. už byla sobota.

Zpět a .. a nikdo nikde .. Kožík ztracen, Radek na cestě .. zbytek fuč .. začal po Svahulovsku doktor P.P. Temelínem a pak Totáči a E!E .. ale ty opět diký změně plánu pořádně protáhli, Alekehol se někde zasekl ... stejně jako ten ve stáncích, kde se na pivko čekalo skoro hoďku .. hrůůza ... Alespoň, že se to bahno proměnilo ve smradlavou modelýnu... Po zkušenosti z pátku jsme vypadli už před desátou a nezmokli ... závěr Lucerna Music bat a diskotéka 80-90-tých let .. mno kvalita repertoáru nevalná, ale co v centru Prahy ve dvě ráno .. Kožík opět ztracen ...

Kožo ani nenalezen ...

b) Italové

Ve středu jsem si odskočil do Milána ... práce atd.. ale co mne opravdu překvapil je způsob Italského třídění odpadu ... Koš se čtyřma dírama (papír, plast, plech, brajgl) a pátá díra znamená, když nevíš kam tak na zem vedle ... Jsou to podivíni ... ale tříděj ..

c) Plot

Víkend ... pokračuji v oplocovaní Fantomasova .. a trpím, neb jsem nešika a občas se prásknu přes prsty .. au au ...

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist