Další vagónový dýchánek VISÁČŮ

28.07.2009 20:00

A Fantomas bude i toho a už se moc těší .. víc jak měsíc bez drogy ... Uááá ... a tak si zase hezky zapoguji ... a popovídám se svými všehooblíbenci !

Mezitím se odehrálo mnoho nového .. třeba to, že Fantomasovo i automatí základna byla poctěna Savcovou osobní návštěvou ... že jsme spolu s Dontíkem, Benem, Honym a Kateřinou shlédli velmi interesantní koncert Patti Smith v Arše ... Oslavil spolu s některými narozeniny ve na Fantomas Days z kterých jsem ještě doposud nesepsal a navydal velký blog a foto dokumentaci, která stojí za to ! Dále jsem zkrotil zlé fčely, vytočil med ... No bude o čem povídat ...

Jo a sehnal jsem zcela fungl novou knížku z roku 1952 - Christian Morgenstern - Šibeniční písně .. moc prima počtení. Kdyby jste náhodou nevěděli jak, že si šibeniční dítě pamatuje názvy měsíců tak takhle :

Sněden
úhoř.
Vezem
buben.
Svět ten
čert vem!
Na věnec
lupen.
Lháři,
lži jen!
Tys dopad!
Blázinec.

A tady malá ukázka originálního přednesu básně Das Grosse Lalula - Pro neznalé VZ využívá překlad pod názvem Veliké lalulá !

JESTLI TEDY NEVÍTE CO S ČASEM PŘIJĎTE SE POBAVIT ... Jo a za týden a kousek už je voda a já mám lecos už připraveno tak to rád s Vámi proberu ... Já budu v 20.00 ve Vagónu a pokud bude zájem mohu být už o něco dříve být někdo poblíž na gáblík ! Stačí namajlovat či zavolat .

PS: Pokud si zde chce někdo léčit své pokřivené duševní zdraví tak prosím nechoďte já se jdu bavit tj. smát se, usmívat se, radovat se, tančit, povídat o něčem veselém či normálním atd...

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist