Bylo a bude

17.09.2008 23:25

BYLO -> Mno moc se toho nestalo, ale něco přeci a to Vagón a Visí a houpe se ... Nakonec přišel jen já, Naz-ghul a kupodivu i Razítko, kterému uplavala loď a tak přišel ... U vchodu jsem potkal hrocha a tak jsme se dali do řeči o Tibetu, Fandovi Delfínovi, Petru Jakešovi a městském trampingu ... Hroch byl ve skvělé náladě, všichni visáči se těší na Iggyho, do našeho rozhovoru u obávaného žebroprknobaru ve Vagónu se přidal i Nazghul a po té i VZ5ka Jiří Sweet Pátek... Zavzpomínali jsme na slavné OZW a jejich úžasné písně, které jsou shodou okolností nedávno našel v best kvalitě videoklipů osmedesátých let našel na netu ... A ku mému překvapení je ani Hroch ani Sweet už skoro neznali a tak doufám znovu najdou a potěší se jako já. Zde něco pro Vaše uši a oči je to fakt extratřída !:

   

U mne jednoznačně vítězí poslední klip ... neb "ten pán co tu chodí je ....!" Vše je natáčeno v roce 1985 v Motorletu Praha. V OZW, v dobách kdy Mike byl na vojně Hony v Plexis u Sida, působilá hned celá trojka Savec, Hroch i Sweet ... na klipu tedy patrně pouze Sweet se Savcem, kde se toulal Hroch ještě dopátrám ;-) ... Opravdu poslechněte a shlédněte je to fakt super .. Fantomas hodnotí především vysokou kvalitu masek a celkového maskovacího provedení BEST OFF!

Koncert se nesl díky venkovnímu vedrodusnu v opravdu saunovní náladě, pár "revanšistů" s pupky bez triček co se přišli bít se také objevilo, ale jak se dalo očekávat pogo vše vyřešilo. Jako perlička spolu s originálem vystoupili a pánové a nějaké ty dámy s Revirválu VZ (kdo byl na 50-tinách hrocha ví) a závěr Hroch opepřil prezentací mých fotek z Tibetu, když tentokráte koncert neukončil slovy Svoboda Tibetu s vlaječkou, ale vyhlášením mne jakožto bojovníka Tibet přímo na místě .. no na rovinu přiznám, že jsem nevěděl kam uniknout, koukali na mne všichni a .. no ještě, že vytáhl fotku s Traktorem Tibeťanem na, kterém jsem udatně bojoval ve jménu VZ .. Každopádně kdybych ještě někdy do Tibetu mířil tak jedině s Hrochem a se včelami pašované v duté holi (kdo ví proč ať dá vedět má u mne flašku MEDu) . Bylo to opravdu sqělé, ale kdy ne ... Visáči jsou nepřekonatelní ...jo ještě bych zapoměl, skladnice Hana se nám vdává a tak si objednala u mne (u VZ) CD s podpisy a tak Hroch vše zařídil ... zde důkaz :

 

Pak pár piv + jeden peprmintový burbonek a zas bez petrželky a bez znalosti receptury :-) z Nazghulem neb razítko pelášilo domů, něco rokotéky na téma Sex Pistols a Horkýže Slíže a fííí noční tramvajkou na Harfu ... PARÁDA !

BUDE-> Tlučhořovi nezemřeli, po fiasku na stream.cz jsou na cestě správným směrem, vytváří se zbrusu nový web, kde budou vycházet další nové díly! Už mi to docela schází .. přeci jen můj básnický idol Mirko skládá dál a já jsem ochuzen o jeho výtvory ... Kdo ví tak ať sleduje tuhle budoucí adresu - https://www.tluchorovi.eu/ , kde zatím nic není, ale i dle přípony EU se zdá, že Páťova rodinka bude zas světová a hlavně aktuální ! Více i tady co o tom sám velký básník -> rozhovor na českém rozhlase.

Dále bude sobota a na ní vrchol letošního koncertního roku (loni bezpochyb 25 let VZ) Iggy Pop v Praze ! Kožo mne požádal, aby jsme se o něj postarali, tj. myslel tím, že po koncertě ho buď nenechali odejít anebo ho nacpali třeba i nasilím do taxíku směr Bohnice, je mu té minulé McDonaldí epizodky asi líto či co ? No každopádně ho beru za slovo, ale očekávám pomoc, poslední strkání do taxíku končilo útěkem před zlým mužem spolu s Placákem s RockCafé do Vagónu, kde nás už nenašel ... Takže Smalle, Razítko, Michale, Placíku myslete na něj, má přeci jen tři děti ...

Kdo jde ... ? Na četné dotazy Koža pro jistotu upřesním kdo má koho lístky ...

a)Kožo má a platil 770x4 lístky -> Kožo, Small, Kožík, Razítko

b)Já FANTOMAS má a platil 13náct lístků -> Já,Nazghul(lístek už má),Michal + Placák a 9 jeho nochsledů ?

Žádné lístky navíc nejsou nemám a ani nebudou snad jen na sezení jsem někde zahlédl na TicketPro ... ale to neřeším. Vzhledem k tomu co se miule osvědčilo navrhuji sraz cca v 17,00 kdo chce může i dřív v hospůdce Na kovárně, Partyzánská 5 - hned vedle viaduktu při cestě od metra k výstavišti, pro neznalé mrkněte na mapku. Já se budu snažit tam být včas a najíst se ... koncert je od 19-ti tak ať nejdýl v 18,30 vypadnem ! Vypsanou Fixu, VZ a Iggyho si nenechám jen tak ujít !

Mimochodem právě jsem dočetl knížku Iggy Pop - Chci víc a musím říct, že to bylo podobný jak Honyho Hluboká Orba s tím rozdílem, že tam zařadil i celé dětství včetně kousků jak se vyhnout vojně atd... Opravdu zajímavé čtení a je opravdu s podivem, že přitom všem co popisuje i po šedesátce je takový jakého ho uvidíme .. neuvěřitelné .. ale jen takových víc !

Na konec dopním perličku, která mne fakt pobavila, aneb jak by jsme mohli dopadnout, kdyby ... No prostě je třeba se občas vyhecovat a jít si zablnout jinak se z nás stane Eva a Vašek !:

Mějte se a v sobotu ... už se nemůžu dočkat !!!

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist