Alpy 2013 - Krimml zas !

16.03.2013 18:00

Záloha za chalupy zaplacena tzn. jdeme do toho ! Letos bude opravdu BANDA neb už teď jsou rezervovány dvě chalupy. První tradiční Fantomas + Říháci a druhá netradiční S tebou mě baví svět -> chlapská jízda pod Razítkovým vedením ...

TERMÍN: Sobota 16.března 2013 - Sobota 23.března 2013

První chalupa -> Fantomas, Bedruška, Péťa, Gamsa + Olinka, Dita, Týna, Matěj, Lůďa, Mirenka, Lednička + Olda?

Druhá chalupa -> Razítko+2, Burák+1, Dyma+1, Small+2, Turbo+1

Tady linky na minulé roky neb to nebudu psát znova, pouze dodám, že takhle brzo jsme tam nikdy nebyli tak věřím, že bude sněhu dost .. Navíc jsme dostali 5% slevu, že berem dvě chalupy.

rok 2011

rok 2011

Už je to tady a tak si dovolím poslat nějaké další upřesnění:

1. cesta -> vzhledem k tomu, že tam někteří jedente poprvé dovolím si uvést doporučené trasy. 
Nejprve po dálnici - z Prahy po dálnici na  Plzeň a Německo E50 - D5/6. Tam vlevo na 93jku Regensburg a dál na Mnichov. Před Mnichovem na E45 9vítku vlevo a zas vlevo na 99 a finálně na 8mičku na  Rosenheim a Salzburg a před Rosenheimem vpravo na 93jku na Rakousko - Kufstein, Insbruck a po překonání Rakouské hranice jsou dvě možnosti:

a) koupit si dálniční známku a pokračovat dál po dálnici A12 až do sjezdu č.39 (Wiesning) a tam na Zillertal vlevo, dále až do Zell am Zilleru tam opět vlevo na Gerlos, ten projet dál podle přehrady a na křižovatce po podjetí mostu s lyžaři u Konigsleitenu vpravo na Krimml. Na vrcholu tohoto přejezdu bude jakýsi mýtnice tam zaplatíte průjezd, vezmete si potvrzení a oni Vám pak vrátí tuto cenu z ceny za pernamentky a projíždět pak budete pomocí kartiček od sjezdovek. Po mýtnici hezky z kopce dolů do Krimmlu a dál projedete obcí dolů, po pravé straně je jakási piditovárnička na nábytek a za ní autobusová zastávka a za ní doleva na UnterKrimml kde už po pravé straně budete mít tři dřevěné sruby  a tak zahnout k nim. Tady ODKAZ na trasu na google mapách.

b) vykašlat se na dálniční známku a hned po přejetí hranic se dát na vlevo pryč s dálnice A12 na  sjezdu 6 Kufstein smer na Egerbach, St.Johann a Kitzbuhell na silnici 178. Dál až téměř do St.Johann, vpravo na Kitzbuhel. Po jeho projetí dál Mittersill tam vpravo na 165ku Bramberg am Wildkogel a Wald im Pinzgau. Tam dál na Krimml a po levé straně skončí železnice posledním nádražím a průjezdem kolem velké skály vpravo a za ní se otevře Krimmlské údolí a tam by jste již měli zahlédnout po pravé straně tři dřevěné sruby a na první odbočce vpravo a jste tam. - Tady ODKAZ na trasu na google mapách.

Přiznám se, že jsem doposud jezdil výhradně tou první, ale loni jsem zkusil zpět tu druhou a asi si jí letos zopakuji. Nejen, že se ušetří za známku maličko penízků, ale přišla mi ta cesta přes Kutzbuhell taková veselejší .. ale nechám to na Vás. Pravdou je, že ta a) se asi nedá tak snadno splést.

Když si odmyslíte ten sníh tak nějak by jste měli vidět ty sruby po příjezdu ze silnice. Já se budu snažit tam jet na 18náctou. Cesta je kolem 600km tj. cca 6hodin a tak mi kdyžtak zavolejte budu na místě s telefonem.

Fantomasova skupina má horní chalupu a razítkofští tu prostřední.

Pro jistotu rychlomapička .. a) přijíždí odspodu b) přjiždí odvrchu !

 

F.

Zpět

Diskusní téma: Alpy 2012 - Krimml zas !

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist