Alpy 2011 - Zillertal ARENA !

19.03.2011 10:00

 

Alpy 2011 - Zillertal ARENA - aktualizováno 16.2.2011!

Tak jako koaždý rok i letos pojede FANTOMAS na hory .. a tentokráte skoro na celý týden, neb se mu posledně zas moc líbilo a přišlo mu to krátké ... Tak k vjecy.

INFORMACE KAM ? ->tj. jaké to tam je kde to je atd.. najdete na loňském odkazu nebu do to kopírovat tam a zpět, tak si klikněte a čtěte.
+ nám letos vydali dokonce letáček v PDF v češtině ! Je to jen 5hodin autem tak neleňte a vyražte ...
Po úporném boji s hledáním vhodného apartmánu jsem rezignoval a objednal celou chalupu .. jedná se o tuhle -> AT543.110.1 . Zde je podrobný popis od cestoFky:"popisu objektu AT5743.110.1 zvýrazním červeně místa ke spaní:
5-pokojová chata 175 m2, komfortní zařízení se dřevem: vstup. Obývací pokoj/jídelna, 1x pohovka pro 2 osoby, jídelní stůl, kabelová TV, plochá obrazovka a kamna na dřevo. Vstup na terasu. 1x malý pokoj, 1x francouzské lůžko. Obytná kuchyně (4 plotýnky, trouba, myčka, sklokeramická deska, mraznička, elektrický kávovar), jídelní stůl. Sprcha/WC. Ve spodním patře: sprcha. V horním patře: 1x pokoj s dvoulůžkem, sprcha/WC, kabelová TV a plochá obrazovka. 1x pokoj, 1 x 2 lůžka nad sebou, 1x dvoulůžko. Vstup na balkon. 1x pokoj s dvoulůžkem. WC zvlášť. E-topení, podlahové topení. Balkon. Terasa 20 m2. Zahradní nábytek, gril (zahradní gril mobilní). Pěkný výhled na krajinu. K dispozici: pračka, sušička, sauna, vysoká stolička pro děti, dětská postýlka, vysoušeč vlasů. Internet (Wireless LAN [WLAN], zdarma). Pozor prosím: nekuřácký dům. V suterénu možnost soukromého Wellnes - jacuzzi, sauna a relaxační místnost.
Celkem je tam tedy 12 míst ke spaní (francouzské lůžko je pro 2 osoby, ale bývá jen 140cm široké, takže je pohodlnější pouze pro 1 osobu)."
Nějak se tam mám dojem porovnáme. Přesné rozsazení se provede až na místě.

  KDY: Nový termín je stanoven ->  Sobota 19.března 2010 Sobota 26.března 2010 (termín je posunut oproti minul0mu neb Small, Péťa ...). Je      samozřejmně možné přijet třeba později nebo dříve odjet, poněkud to zkomplikuje výběr ubytování, ale nějak se to dá případně vymyslet. Třeba příjezd až v úterý atd... Tak a je to již rozhodnuto So-So Péťa, Gamsa, Péťa, Fantomas; Říhovi (2+2) - So-Út; Smallovi + Turbovi - Út-So. Hledám ještě další dobrovolníky na termín So-Út .. zatím nikdo není .. jedná se o 2+2 místa.

ZA KOLIK: Ceny pernamentek na lanovky najdete v PDF v češtině , my budem asi volit buď 4/6 nebo 5/7 s tím, že jeden či dva dny zkusíme i nějaký pocestování po okolí ... ale uvidíme podle počasí a nálady, budeli sníh nebál bych se běžek... Ubytování zatím podle průzkumů je cca od 15-30 EUR/osoba/den včetně snídaně. Budu hledat něco co nejblíže Gerlosu, neb mi přišlo, že ta placatá pláň s časomírou je pro děti nejlepčí, takž ese dá očekávat, že tam strávíme nejvíce dnů ! Samozřejmně, že dáme i termální koupaliště to se nám loni móóc líbilo .. více si klikněte na loňské informace. Ubytování nalezeno viz. KAM výše.
Příkladový výpočet na těch 7dní, 6 nocí : Pernamentka 4z6 4000,-(dospělák),3000,-(mládežník),1800,-(dítě) + ubytování vč.snídaně cca 3600,-/osoba + nějaký ty drobný na sjezdovku + něco za ropu do vozu a je to .. tak si to vynásobte počtem účastníku Vaší expedice a vydělte 35,- a vyjde Vám počet Plzní, které si letos nedáte a máte to ZADARMO !
Přesnou cenu Vám povím až ve chvílku kdy budu vědět, přesné termíny a počty lidí .. tj. cca do konce příštího týdne cca 15.1.2011 ! Chata je již zaplacená a zde jsou předběžné ceny, které ufinalizuji až na konec. neb se mají platit různé směšnoplatky za vzdušné, zničené vybavení atd..;-)) .. a tak mi musíte věřit. Tady je předběžný rozpočet dle rodinek:
F cca -  13750,- Kč
G cca – 6850,- Kč
T. i S. cca – 7900,- Kč (4dny)
Ř cca – 5900,-Kč (3dny)
Někdo další nabídková cena ... jako Ř. - 5900,-Kč (3dny)

DO KDY dát vědět: Už nic je rozhodnuto .. volná místa ale stále jsou .. platí kdo dřív přijde ten vůbec lyžuje...

KDO POJEDE ?: Fantomas, Peťulák, Bedruška, Gamsa ... Turbo a jeho parta ?, Small a jeho parta? .. Bláhovi ? ... Razítkovi ? .. ŘÍHOVI ? .. kdo překvapí ? Čím větší parta tím větší sranda.... Zatím to vypadá na 6 dní Fantomasovi + Turbovi a 3/3 dni Smallovi/Říhovi ...

Začínám vyjednávát pošlu specifikace cen ...

Zpět

Kdo POJEDE ?

Datum
Vložil
Titulek

EE! termín

Bohužel od 27.2 do 4.3 z důvodu práce nemohu. Hodil by se mi pozdější termín např. od 5.3. (sobota). Poté je další problém až v týdnu 28.3. až 3.4., a pak už to bude se sněhem na prd.Takže kdykoli od 5.do28.3. Co se týká délky, tak Aneta chodí do školy, tak je moje představa spíše cca 4-5 dnů např Středa až neděle.


Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist