UK SUBS + The Vibrators

21.01.2009 19:00

ve středu 21.ledna v rock cafe na Národní (tam co se Kožo chvástá ...). Lístků je zatím dost a jsou třeba v ticketstreamu a nebo risknout na místě ?

O co jde, snad každý ví a kdo ne dávám ukázku z tisku :

"Britská punková legenda UK SUBS, inspirovaná formacemi The Damned a The Ramones, se v rámci svého zimního evropského turné zastaví i v České republice. V pražském Rock Café vystoupí spolu se svými britskými kolegy The Vibrators ve středu 21. ledna.
Kapela UK SUBS se dala dohromady koncem roku 1976 ještě pod názvem The United Kingdom Subversives (Rozvraceči spojeného království). Hned v roce 1977 zkrátili název na UK SUBS a začali hrát po všemožných londýnských, převážně punkových klubech. Po prvním úspěchu se singly I Live In A Car a C.I.D podepsali smlouvu s vydavatelstvím Gem Records, které jim přes RCA zařídilo celosvětovou distribuci.
Díky intenzivnímu koncertování a se sedmi úspěšnými singly umístěnými v UK Top 30 v letech 1979-1981 se stali jednou z nejvýznamnějších punkových kapel, což o nich platí dodnes. Charismatický frontman Charlie Harper je navíc považován za kmotra anglické punkové scény a guru punkové komunity.
V rámci zimního evropského turné se spolu s věrnými soukmenovci The Vibrators zastaví téměř na den přesně po roce, ve středu 21.ledna 2009, opět v pražském Rock Café.
Předprodej vstupenek probíhá v klubu Rock Café a v síti Ticketstream 320 Kč(+ poplatky). Na místě budou lístky k mání za 370 Kč."

Tak se hlaste nejlépe hned a mailem . Já ještě dnes chci koupit sám sobě lístky neb v sobotu mizím na hory a budu až dva dny před koncertem ... Táák kdo se hlááássííí --- mailujte volové !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist