Že bych ožil? Křest nového CD Visáčů, Čerti, Terry Texas a fotky SPL

15.10.2010 23:28

No snad .. nějak mne to omrzelo něco psát a zaměstnával jsem se něčím jiným, ale přeci jen to tady malinko opráším. Tak co je tedy nového, co jsem sem přidal na web atd….

Kalendář se nám opět rozrostl o zajímavé akce. Paradoxně jsem některé minulé dokonce vypustil, Beatfest neb to byla poněkud jinak než jsem myslel, prý 6500 lidí v kyslíkové aréně a VZ hráli celých 20 minut a to Fše za pouhých 700,-Kč ... mno nechal jsem si zajít chuť, dále FPB neb to byla sobota po delším týdnu plným akcí, Ninu Hagen protože ta vůbec nepřijela, asi taky nějak měknu. A co se tedy chystá:

1. již teď v úterý Sham, Slobodná a Fialky v Matrixu na žižkově - tam se mi chce a půjdu, lístky snad dám na místě ...
2. podzimní čertovský slamník - 12.11. v 19:00 je tu ! Já měl jeden nášupovej už i minulý pondělí, ale byl přišel jsem pozdě a dělal spíš bedňáka, tak tímhle si to věřím vynahradím.
3. velký visáčský svátek, po pěti letech nové CD a hned křest v Lucerně, to Fše 1.12. a zahraje i 1/4níček a budou i další překvápka, tak se hlaste a já do konce října beru přihlášky na lístky !
4. jak správně upozornil Michal alias Zdeněk (modří už vědí) tak nás čeká tradiční vánoční koncert v Holešovicích a tentokráte i s Terry, i když přesně netuším jak to bude s tím nošením Terry v náručí atd... přeci jen Malá sportovní hala není až zas tak malá ... :-), lístky budu kupovat do  konce listopadu, přihlášky sem!

Dál tu máme nové fotky z SPL2010, které se na výsost povedlo a to včetně deště a koupání v Úpě, mrkněte se na obrázku uvidíte ! tentokráte jsem postoupil v technologiích a nechal je vypublikovat Picasou rovnou na svůj účet a bylo to snadné a rychlé ... a mam dojem, že i lepčí než doposud.

No a nakonec jsem malinko zpřehlednil web, pročesal jsem horní menu lištu a přidal fantomasůF poštovní seznam. Pomocí něj budu rozesílat tyhle news .. Už jsem se jednou pokusil o anketu ať si napíše kdo tam chce být a kdo ne, ale nějak jsem to nezrealizoval. Tak nějak intuitivně jsem do toho seznamu dal staré známé, ty kterým přišel mail s tímhle news (23 osob). Pokud chcete ven stačí napsat a já Vás vyhodím, znáte-li někoho kdo by tam chtěl přidat, dejte mu vědět. Stačí vyplnit formulář a je to.

Pokud jste dočetli až sem tak děkuji za pozornost a ... prostě někam doražte a uvidíme se !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist