The ADICTS

14.05.2009 20:00

 Punkový kabaret se vším všudy – absolutní klasika – absolutní zážitek! 

Od roku 1976 až do dnes v původní sestavě, živoucí legenda punk rocku se svým specifickým stylem alá Mechanický Pomeranč a notoricky známými hitovkami. Kombinace melodického punku s odlehčenými texty, originální image a opravdu vyjímečná pódiová show činí z Adicts kapelu s velkým K. The Adicts jsou nyní pod labelem People Like You Records, pilně koncertují a 14.května zavítají po druhé do Prahy. Původem z Anglie, v současnosti žijí v Usa, a

le stále v plné síle, hrají poctivý svižný melodický punk, co potěší, pobaví a nabije svou specifickou energií. Viva La Revolution!! 

No tak neleňte a pojďte na chvilku do Futura shlédnout nevídané !

Kdo byl na U.K.Subs, The Vibrators ... musí být také jako já zvědavej na další dědkopunkery, který to umějí rozjet ! Chápu, že máte strášně moc práce a povinností, ale nedá mi to co takhle zajít na koncert a nevožrat se ?! Může to být příjená změna a dokonce i sqělej zážitek. Navíc k Adictům budou další dvě kapely a to :

Texas Terri Bomb! (usa/de)

Speciálním hostem večera je texaská dračice, zpěvačka, showmanka a punkerka tělem i duší Terri Bomb se svou doprovodnou kapelu. Syrový garage punk´n´roll jako vystřižený ze starých časů CBGB, od začatků do konce na pódiu 100% jízda, Texas Terri je výborná muzikantka, sympatická a zkušená dáma, ale hlavně nezkrotná rockerka. 

Tight Finks (ch)

Zásadní kapela švýcarského undergroundu, živelný punk rock v duchu ´77 atmosféry, zábava a poctivá porce melodických riffů. 

Tak lístky valem ubývají kdo jde pošlete mi mail ... Zatím jsem jistý já a Nazghul, který mne včas informoval a patří mu tak nezměrný DÍK !

 

Zatím jdou tito: Nazghul, Kožík, Fantomas (lístek=370,-Kč)

ps: TEXT jsem si s dovolením sobě vlastním přivlastnil z těhle stránek https://www.ladrogang.cz/

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist