Peter Hook & The light - Joy Division Celebration - Lucerna Music Bar

12.02.2011 20:00

 Peter Hook, legendární basový kytarista Joy Division a později New Order, se rozhodl vzdát čest hudebním kvalitám své první kapely a nepochybné genialitě zesnulého Iana Curtise tím, že dá posluchačům možnost poslechnout si mistrovská díla Joy Division "Unknown Pleasures" a "Closer" naživo v koncertním provedení a ve vší celistvosti.
Se svou novou kapelou The Light Hooky poprvé zahrál "Unknown Pleasures" v super cool Factory clubu v Manchesteru ve dnech 18. a 19. května 2010 a poté vyrazil na turné po Austrálii, Novém Zélandu a Spojených Státech.
Přesně o rok později, 18. a 19. května 2011 kapela oživila poprvé v historii "Closer" a pak opět vyjela na turné roku 2011, kdy odehrála koncerty po Evropě a v Jižní Americe.
12.února bude mít čest vidět seskupení Peter Hook and The Light i Praha, kdy zahrají "Unknown Pleasures" v Lucerna Music Baru. Na shledanou na koncertě.
Vstupenky za 500,- Kč + poplatky budou v předprodeji od 30.listopadu v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketpotral, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 600,- Kč. (převzato z supermusic.sk).

Není to za pár peněz na druhou stranu já Iana Curtise a jeho Joy Division mám hodně rád a tak se o to asi nenechám připravit. Viděl jsem na vlastní kukadla jiné zbytky jiných kapel a tak tohle mi nejen chybí do počtu, ale hlavně do poslechu a tak i když je to v neděli to dám ! Chce někdo lístek, přeci jen 100,- sleva ... ? Turbo bude to komornější akce nezajdeš ?

F.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist