IPIJÁDA 2008

25.10.2008 13:21

Tak a je to za náma - Ipijáda 2008. Příznám se bez mučení, že po loňském fiasku jsem nečekal, že by to mohlo být ještě horší, ale ředitelé OPRAVDU překvapili ! Nejen,že se protentokráte oba vpravili do uniforem, aby budili skutečnou vážnost (viz. vyděšená babička s klacky v lese), ale byli i nové soutěže, nový IP, zábava, výlet ... no prostě všechno jinak a výborně.

Po poněkud složitější cestě, dvou hodinová zácpa na Cukráku, jsme kolem desáté dorazili na místo, kde kupodivu nebyla ani noha (ředitelé si užívali s Přemkem ve Chvalšinách na večeři). Tak jsme s Placákem narazili a čekali na zbytek. Pak se vše začalo pomalu rozjíždět a pátek byl veselý, úvodní nová hra prší na rozdělení do dvojic + zcela zmatené šipky, kde šlo patrně místo poplatků o opití Fantomase a .... no a byla sobota ráno a na desátou naplánovaný začátek IPijády - Cesta z města. První ovšem vyrazili až před dvanáctou, přeci jen je příští rok co zlepšovat. Co to je cesta z města a co další soutěže to si můžete přečíst přímo v pravidlech:

Tolik k pravdilům, které jsem nějak po radostném pátku opoměl přečíst ;-) ... přeci jen vyhrát IPijádu, to bych možná ani nemusel přežít a navíc třeba otázka ze záhadného dementníku č.18 ukazuje, že by to stejně nemělo smysl (příště by to mělo být snad raději takto :"Je Fantomas opravdu Bartoň?" ... atd.. Ani pivo navíc při slepém dědkovi, největší počet nalezených zlatokopeckých kartiček hodnoty 1 a 2 mi nepomohla a tak jsem skončil 4tý od konce ;-)... Ale stálo to za to! Byli sice nějaké podivohodnosti (zlobili Kožík a malinko Razítko), ale bez toho by to nešlo. A kdo, že vyhrál ? Zaslouženě a poprvé Karolína !!! A TURBO předpokládám, že tentokrát to bylo v sobotu naposledy, za rok Tě chci vidět v pátek nastoupený před chalupou jako prvního ! A tady výsledky :

A nakonec skutečná perlička ... přímý přenos s IPijády. Upozorňuji, že vše prošlo přísnou cenzurou a snad i proto to vydávám až po 14-ti dnech. Turbo mi potvrdil, že to může ven... Tak se dívejte ve fotogalerii a i na youtube níže, jak jste si užívali a vy ostatní o co jste přišli ! Váš FANTOMAS !

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist