Fantomas made in CHINA !

21.07.2008 23:07

ANO! Jsem to JÁ - FANTOMAS !

Ale v provedení Made in CHINA ... Již jsem se vrátil z této tajemné a vzdálené země, kterou jsme díky pomoci věrných soukmenovců (PJ,Prťka,Zuzka Vedoucí) úspěšně zdolal, i když to nebylo v pravdě úplně snadné. Byl to boj proti neosocialistickokomunistickokapitalismu, neskutečné byrokracii, zvrácené logice a dalších jiných čínskostí ... Překonal jsem JETLAG a tak konečně píši sem další novinky !

A) další akce již tento čtvrtek, kde bude poodhaleno něco se zájezdu a navíc bude veselo .. více zde !

B) zaktualizován záznam v kalendáři ohledně Ohře 2008, lodě objednány i pro některé storno poplatkem 10% změněny či zrušeny ... poopraven, prodloužen itinerář .. prostě čtěte zde . Voda se blíží už jen 14-dní . Pokud má někdo ještě zájem neváhejte a kdo je přihlášen a pro změnu nejede nejvyšší čas se stornovat !

C)z expedice jsem pořídil, jak je mým zvykem neuvěřitelné množství fotek a videí a poprvé jsem k tomu psal i heslovitý denník. Vše je ve velmi syrový, ale pracuji na tom zatím mám jen obří fotoalbum (a stálo mne to sil ... ufff) dodělávám se s deníkem a v hlavě nosím i menší přednášku na téma Jak? Čínsky! Byla to vskutku výprava převelká a v mém životě asi nejlepší dosavadní výlet ... a tak je nasnadě se podělit s ostatními ... Máte-li zájem napište zamyslím se ...

Proto dále vytrvejte a sledujte stránky ala Fantomasovo .. určitě to stojí za TO !

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist