F.P.B. + Znouzectnost a Dybbuk

06.11.2008 20:30

Volám Placáka jestli půjde na The Casualties a on na mne ... to je to SPB ... ? Co že ? No, že prý má SPB koncert hmm .. já to, ale neznám povídám .. a nedalo mi to a doma se koukám, kdo, že to má koncert v Lucerna Music Baru .. a ono F.P.B. blbě jsem mu v tom hands free rozuměl ???!!! V neděli jeden, ve středu další a v pátek ještě další koncert ... přežiju to ? No, ale tohle si nechat ujít ? To snad ani nemůžu ... Silák, Žena , Egoista :"Ztratil jsem občanku a průkazku ....",  pro mne snad víc z historie českého punku je už jen H.N.F.,  ale těch se asi už nedočkám nikdy. V těhle dobách jsem ani skoro neznal VZ, ale FPB a HNF se k nám na vesnici přeci jen nějak na kazetách, které mi byli posléze ukradeny propašovali ... .

Rezervuji teď hned dva lístky třeba se mnou někdo půjde, jinak ten jeden prodám před pokladnou ... a půjdu na tenhle hřeb sám .. K tomu ještě bude Dybbuk - matně si vybavuji skladbu Čert to vem snad z radia té doby ... a Znouzectnost ... Pokud se ovšem bude chtít někdo přidat, rád mu lístky dorezervuji cena 225,- Kč/ks.

!!! PUNK NOT DEAD !!!

Tak ve čtvrtek ve 20,30 v Lucerna Music Baru !

Zde vpravo na plakátu a dole v klipu Romek Hanzlík téměř ve stejné kytarově zpěvné pozici ... řekl bych, že až zas tak nezestárnul ... asi jako my ;-))) ...

Stále ještě naživu FANTOMAS !

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist