Čerti, plot a zmrzlina

13.05.2008 21:16

Hmmm ani nevím proč, ale budu psát dál ... Tak co Čerti a my .. mno koncert to byl vskrzu netradiční, nejprve to vypadalo, že nikdo nepřijde, sám s Turbem na parketu jsem už dlouho nebyl je to spíše opačně ... ale nakonec se to rozjelo až to málem nezabrzdilo. Radanovo opilecké sólo na bubeníkově klíně bylo opravdu nevšední :-). Závěr traidčně Vagón a zcela nově a o to lépe na Harfu vlakem spolu s Placákem . Poprvé mne České dráhy překvapili v pět ráno z masaričky do Libně za pět minut hezké. Prostě Čerti opět na jedničku, a jen houšť a nad tím webem se zamyslím neb si to prostě zasloužíte !

O víkendu opalovačka s plotem (Fantomasovo stále ještě není oploceno, ale už se to rýsuje) a od začátku týdne finalizujeme nadvládu nad světem. Jak ? Automatizací a tentokráte přes zmrzlinu ..  Kdo ví tak ví .. Kdo neví tak neví .. Ja vím, že mne to docela utilizuje a nějak strácím kontrolu nad vlastním časem, ALE smysluplně !

Už se těším na mozko RESET na Džbánu, právě poslouchám RadioBEATové loučení se Sahulou .. prima muzika, nevšední povídání .. HURÁ NA DŽBÁN !

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist