Alpy 2012 - Krimml podruhé

17.03.2012 18:00

Termín: 17.-24.3.  .. loni jsme jeli dokonce až 19tého a šlo to .. ale kdo ví.. nejsem prodavač deště. abych věděl jak bude?
Místo: jako loni, Krimml - srub blízko sjezdovek, vodopádů a bazénu - celej náš a to včetně sauny. kuchyně, obýváku, krbovek atd...
Cena: chalupa 32172,- + cca 300 EUR (elektřina, pobytová taxa) = 39700,-Kč na 7dní tj. cca 570,-/osoba den při obsazení 10ti osob + cca 800,-|365,- Kč / den permice (dosp.|dítě) letos opět cca o 4EURa zdražili -> podrobný ceník tady.
Přihlášení: Fantomasovi+Gamsa (4osoby-malej horní pokojíček) - Říhovi+Lenka (5osob-velkej horní pokojíček), dole Lúďa s Mirenkou a pak nějak Bubun .. tzn. kdyby někdo chtěl přijet na den dva si jen zalýžovat asi bychom ho někam dali a tak si to poznačte ať máte čas a my Vám z místa dáme vědět jak to tam máme atd.. a vy dorazíte ... (Small,Olda,Turbo, Víťa Ch., ... ?).

Tak pište diskutujte ať něco víte!

Zpět

Diskusní téma: Alpy 2012

Datum
Vložil
Titulek

so 17. až út 20.

Po dohodě s Tomášem přijedu se synkem Adamem (18+) v sobotu večer, v úterý odjedeme. Bereme s sebou spacáky a karimatky, je nám v podstatě jedno, jestli budeme spát na zemi někde v jídelně nebo tak, pokud to nevadí ostatním zúčastněným.

Datum
Vložil
Titulek

Re: so 17. až út 20.

vše se vyjasnilo do pondělí je volný jeden pokoj. Luděk s Mirenlou přijíždí až po víkendu !

Datum
Vložil
Titulek

to je asi nějakej šum

...ale už od listopadu je do dolního pokojíčku na celý týden přihlášen Luděk s Mirkou! A ještě jsme to slíbili strejdovi Bubunovi (motýl Emanuel - fotograf) z Cesty někam. Takže by ideálně mohli spát s Lenkou na dvoulůžáku nahoře.
A pan Říha šíří fámy, že jede i Olda v županu, tak co je na tom pravdy?

Datum
Vložil
Titulek

Re: to je asi nějakej šum

Je tu více variant. Luděk s Mirenkou a vy s Lenkou jste jasný .. Bubun co já vím tak není jasnej na celej tejden a pokud je tak je tam stejně malinko místa resp. Olda,Small,Turbo, Víťa Chloupek atd.. mají tendenci přijet na dva tři dny .. ale jestli to se neví neb Olda je v očekávání a tak raděj nikdo nic ... Oni uvidí termín a my jim operativně napíšem, kolik je místa a jaké je počasí atd. a je na nich jestli přijedou nebo ne. O tom to tady celé je a proto jsem to sem napsal. Prostě rezervace termínu a pak se uvidí ..
Další "rodinku" již nepřibíráme to je jasné ... F.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist