25 let Plexis!!!

06.11.2009 18:00

 + NVU, SPS, Demarche, MZH, Korupce, Gauneři, E!E + překvapení a DJ Dawidek do rána

Jojo je to tak další 25 narozky. Visáči to mají za sebou už skoro dva roky, ale Sida a jeho bandu to čeká právě teď a spolu s nima budou SPSka, NVUčka atd.. ale hlavně E!Ečka a snad už konečně s Bořkem, který podle webu éček začíná hrát od 18.9.2009 v Příbrami v Junior klubu - Bořku pevné zdraví a ať ty záda drží, Bakča je sice dobrej, ale Éčka bez frontmena nejsou prostě to na co jsme zvyklí ... ! Mimochodem Plexis jdou čím dál víc do formy a pořádně se s nima vyblbnout v Belmondu teda v KD Vltavská by stálo za hřích nehledě k tomu, že je to pátek a víkend před náma tak proč do toho nejít ! Opět akce Na-ghul ... já se na 90% přidám a kdo dál ??

Že jsou fakt ve formě je vidět i na excelentním bubenickém výkonu Martina alias Švýcara na Antifestu, kde si zabubnoval se samotnýma  Exploited You are Fucking Bastard ... a to je bubenická maturita no podívejte se ->

Je to ještě daleko, takže přesný začátek a info kdy a kde se ještě dopřesní, ale kalendář je třeba mít stále aktuální ! Tak a tady je plakát, kde je vše ... a snad bude i dobrý pivo viz. můj blog ze sedmičky.

Tak tu máme možný seznam příchozích, kteří vysloveně nedali najevo, že nepřijdou :
Fantomas, Nazghul(jistota), Placák, Small ...

A PLAYLIST přímo z ruky pořadatelů ... takže klidně doražte i vy z toho večírku gymnazistů ... Turbo, Razítko, Heleno, Ivano ....  bude se hrát i po půlnoci ... !!!

Zpět

Diskusní téma: 25 let Plexis!!!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist